fbpx

NEWS

#

Goedfysio start in Voorburg

0 Nieuws 09 sep 2022

GOEDFysio Voorburg opent vanaf 1 september 2022 met veel genoegen een tweede locatie bij Knetemann Fitness Voorburg. Sinds 2019 is onze praktijk gevestigd op de Albertus de Oudelaan 2 en werken wij nauw samen met huisartsenpraktijk GOED Voorburg.

Bij ons kan je terecht voor behandeling van bijvoorbeeld een sportblessure, return to sport en wij kunnen jou helpen revalideren na een operatie of ongeval. 

Het kan ook zijn dat je last hebt van jouw nek, schouders of rug. Onze professionele fysiotherapeuten staan voor je klaar om samen met je aan de slag te gaan om de klachten of fysieke beperkingen te verhelpen.

Wij als GOEDFysio zijnde zijn al vele jaren actief bij hockeyvereniging Cartouche en hebben hierdoor zeer ruime en praktijkgerichte sport fysio ervaring zoals bijvoorbeeld het uitvoeren van kracht, lenigheid en balanstesten. Ook kunnen wij een op maat gemaakt sport (fitness)programma ontwikkelen specifiek afgestemd op jouw persoonlijke fysieke situatie. Er is vaak veel meer mogelijk dan op voorhand wellicht wordt gedacht!

Heb je vragen over jouw looptechniek óf ben je op zoek naar looptraining/scholing vraag ons dan gerust om nader advies. 

Vanaf september zullen wij dagelijks aanwezig zijn volgens een vast schema bij Knetemann Fitness. Wil je een afspraak maken? Dan kan je ons direct benaderen op locatie bij Knetemann Fitness, bellen op het nummer 070-3860611 of via onze website een bericht sturen. 

Kijk voor meer informatie op onze website goedfysio.nl en/of volg ons op Instagram en Facebook. Of stuur een email.

We helpen je graag verder!

Team GoedFyiso

4 1 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties