fbpx

PERSONAL TRAINING

aanmelden gratis intake

  Naam

  E-mail

  Telefoonnummer

  Selecteer een locatie

  Mededeling en beschikbare tijden

  Je bent er klaar voor, je hebt de knoop doorgehakt en nu is het tijd om een Personal Trainer in te schakelen die jou gaat helpen met de kennis, motivatie en doorzetting om jouw doel te behalen.

  BONUS:

  – Onbeperkt toegang tot alle 2 de gyms naast je Personal Training

  – Onbeperkt toegang tot alle groepslessen

  – Toegang tot de voedingsapplicatie

  – Toegang tot de trainingsapplicatie

  – Gratis koffie of thee en proteïne shake tijdens je les

  – Stel al je vragen via WhatsApp aan je Personal Trainer

  prijzen:

  Prijzen zijn inclusief een onbeperkt abonnement, proteïne shake, koffie, water en toegang tot onze voedingsapp!

  Prijzen zijn als volgt:

  4 sessies per maand

  €120

  30 Minuten

  Abonneer nu
  8 sessies per maand

  €200

  30 Minuten

  Abonneer nu
  4 sessies per maand

  €200

  60 Minuten

  Abonneer nu
  8 sessies per maand

  €380

  60 Minuten

  Abonneer nu
  10-Rittenkaart

  €275

  30 Minuten

  Abonneer nu
  10-Rittenkaart

  €499

  60 Minuten

  Abonneer nu

  Onze trainers

  Celine – Voorburg

  Hoi ik ben Celine!

  Ik was al een tijdje bezig in de sportschool en op een gegeven moment had ik best wel wat kennis gekregen via het internet etc, dat anderen het ook weer van mij wilden leren. Ik vond dit zo leuk om te doen! Toen heb ik besloten dat ik mijn werk hiervan wilde maken. Ik heb hiervoor verschillende opleidingen gevolgd en dat blijf ik doen, want ik vind het leuk (en belangrijk) om te blijven leren en mijn kennis te vergroten. Deze kennis breng ik graag over op jou! Wil jij je techniek verbeteren, sterker en fitter worden, zelfverzekerder in de sportschool worden of heb je gewoon een stok achter de deur nodig? Dan ga ik graag samen met jou aan de slag!

   

  Pauline – Vooburg

  Ik ben Pauline en was al een tijdje lid bij Knetemann fitness en deed eigenlijk altijd min of meer dezelfde training. Ik viel niet meer af en werd niet sterker, waardoor ik op die manier mijn motivatie kwijt geraakt was. Ik ben zelf PT gaan volgen om weer op weg geholpen te worden. Ik kreeg goede tips over mijn uitvoering, nieuwe manier van trainen en eten. Door hard samen te trainen, viel ik af, werd ik sterker en zag ik mijn lichaam veranderen. Door deze lessen is mijn motivatie ontstaan om ook PT te willen geven. Ik wil ook heel graag dat andere kunnen ervaren wat krachttraining voor je kan doen. Hoe goed en sterk je je er door voelt , zelfs ook buiten de sportschool om. Omdat je zelf recordjes verbreekt ,omdat je niet opgeeft, je controle krijgt over je eigen lichaam en je hoofd even helemaal leeg is.

  Ik ben sportopleidingen gaan volgen en mocht stage lopen in deze gezellige gym, waardoor ik uiteindelijk nu ook hier werk. Naast verschillende groepslessen geef ik sinds kort ook personal training. Ben je ook benieuwd wat dit voor jou zou kunnen betekenen. Neem dan snel contact op via Dave Knetemann.

  Demi Exterkate – Voorburg & Zoetermeer

  Hoi! Mijn naam is Demi. Sporten is al van jongs af aan mijn grootste passie. Ik heb van mijn 8e tot 16e geschaatst op topniveau. daar heb ik veel geleerd over trainen, doorzetten en herstellen. Door een knieblessure was ik gestopt. Om te herstellen deed ik veel aan sportfysio en hierdoor kwam ik in aanraking met fitness. Dit beviel mij erg goed. Ik vond het een uitdaging om steeds sterker te worden en het is heel mooi hoe je je eigen lichaam steeds meer ziet en kan laten veranderen.

  Na het herstellen van de blessure ben ik begonnen met het sporten bij Knetemann.sinds 2018 ben ik daar werkzaam als fitness trainer en sinds 2022 geef ik ook met veel plezier personal training. Ik heb de opleiding top-trainer en personal hormonal profiling gedaan. Ook heb ik nog bij Perfect Perfomance techniek clinics gevolgd. Deze heb ik allemaal met succes afgerond en er een hoop van geleerd. Fitnessen is mijn hobby en ik haal er heel veel energie uit. Ik vind het heel leuk om anderen plezier te laten beleven, er is altijd wel een vorm of manier van sporten die bij jou past! Hier kijken we altijd naar want als je dit eenmaal hebt gevonden hou je het het langste vol!

  Dus wil jij op een verantwoorde manier met plezier je doelen behalen of vindt je het moeilijk om de motivatie vast te houden? Dan help ik jou om je doelen te behalen!

  Specialiteiten:
  Plezier halen uit je training
  Benen trainen
  Krachttoename
  Voeding & hormonen
  Circuit Trainingen
  Compound oefeningen
  Toename van spiermasa
  Afvallen

  Kevin Friederich – Zoetermeer

  Mijn naam is Kevin Friederich, personal trainer en sportmasseur. Sporten is voor mij een hele belangrijke factor in het leven en dat is dan ook de reden dat ik al vanaf jonge leeftijd zeer intensief met sport bezig ben geweest. Gedurende deze tijd ontstond een enorme fascinatie voor de verschillende vormen van kracht- en conditietraining. Mede daardoor heb ik destijds besloten om de MBO niveau 4 opleiding sport en bewegen coördinator te volgen met als specialisatie fitness. Gedurende mijn opleiding ben ik zeer breed opgeleid over de verschillende trainingsmethodes binnen de fitnessbranche. Dit heb ik gedaan via het NASM personal training model. Dit is een trainingsmodel dat gebaseerd is op wetenschappelijk onderbouwde onderzoeken. Tevens heb ik ook de mogelijkheden aangegrepen om mij verder te specialiseren binnen deze opleiding door mijn sportmassage diploma te behalen.

  Specialiteiten:
  Afvallen
  Sportspecifieke training
  Spiermassa opbouwen
  Core- en stabiliteit training
  Lichaamshouding verbeteren